Discuss Shakespeare's sonnets
Powered by TagBoard Message Board |
UT I VERDEN (LINKS)
Rapporter døde lenker til prikken.overien@gmail.com
Listen under blir beholdt av sentimentale grunner. Sjekk ut
- Stefan om BÃKER
- Stefan om Hamlet
- Shakespearesällskapet: HAMLET
- DEN GÃ TA EIT LIV OG EIT HJARTA ER
- NORDLIT 16
- OPEN SOURCE SHAKESPEARE
- Voice of the Shuttle
- FOR MYE KAFFE?
- Ordbok
- PUNK MAGAZINE
- Olav H. Hauge
- Ny Poesi
- Rimbaud
- SarpsborgAvisa
- Kalnes
- Martin Brynildsen
- CORNELIS
- Frank Lønseth
- Hans Børli
- Fredrik Raddum
- Margareth Thatcher
- Noam Chomsky
- Bakhtin
- Seriehuset
- MOTÃRHEAD
- Ramones
- AC/DC
- Mrs Fudge
- Arne Anka
- K
- Antikvariat.net
- Kritikerlaget
- Vinduet
- Norsklæreren
- Bush som jente
- Grammatikkspill!
- Schæffergården
- Gruppedikt
- NORDLIT
- G. W. Bush
- Astronomer mot orddeling
- BELLMAN
- Shakespearesällskapet
- STILL LIFE
- FRYS>
- Fank Stubb Micaelsen
- H. C. Andersen
- SCHÃFER
- Kenneth Branagh's Hamlet on DVD
ARKIV
Et arkiv, her finner du alt det gamle, gode. PARERGON finner du på http://parergon.blogspot.com Stefan
19.5.04
BAMSEMUMS
Et ganske hardt trykk på magen fikk brystet til å sprekke i et fint mønster – minner litt om drakta til Spider – Man. Den som er redd for å bli skitten, blir aldri ren, sies det. Men det byr meg imot å få fingrene innsmurt i sjokolade – i hvertfall på denne tiden av døgnet. Dessuten har jeg tenkt til å spise den.
Så forkjøla som jeg er kjenner jeg lite til lukta. Smaksløkene er også hemmet. Hvor fristende det enn er å presse gørra ut av den insektslignende tingen, så må jeg la være. Den gastronomiske nytelsen ligger nemlig i å kverne sjokoladen sammen med den seige innmaten. En er litt godt, en pose høres helt jævlig ut.
Så forkjøla som jeg er kjenner jeg lite til lukta. Smaksløkene er også hemmet. Hvor fristende det enn er å presse gørra ut av den insektslignende tingen, så må jeg la være. Den gastronomiske nytelsen ligger nemlig i å kverne sjokoladen sammen med den seige innmaten. En er litt godt, en pose høres helt jævlig ut.
Comments:
Legg inn en kommentar